Radonmembran Klasse A
sveising og utrulling av radonmembran
her er alt sveiset og rullet ut, nå mangler det bare å sveise oppstikket til strøm og vann
radonmembran med beskyttelse duk

KORT BESKRIVELSE

En radonsperre er en beskyttende barriere som brukes for å hindre radongass fra å trenge inn i bygninger. Radon er en naturlig radioaktiv gass som dannes når uran brytes ned i berggrunnen. Den kan sive opp fra bakken og inn i bygninger gjennom sprekker og porøse materialer.

Radonsperren er vanligvis laget av spesialiserte materialer som er ugjennomtrengelige for radongass. Den plasseres under betonggulv, gulvplater eller fundamentet av en bygning for å danne en tett barriere mot gassinntrengning. Ved å installere radonsperre reduseres risikoen for helsefarlig radongass i inneluften.

Radonsperren er en viktig del av radonbeskyttelsestiltak i nybygg eller som en del av radonreduserende tiltak i eksisterende bygninger. Det er viktig å søke hjelp fra profesjonelle eksperter for riktig installasjon og effektivitet av radonsperren. En grundig radonmåling før og etter installasjonen bekrefter at radonkonsentrasjonen er redusert til trygge nivåer.

VI UTFØRER PROSJEKTER NÆRT DEG

Vi dekker et stort geografisk område. Pvetak har lager i Tønsberg, men tar på seg oppdrag i Vestfold og Telemark, Viken, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme, Horten, Sande, Holmestrand, Re, Drammen og Oslo.

VERDT Å VITE

  • Statens strålevern anbefaler alle med oppholdsrom under bakkeplan å utføre en radon måling.
  • For å sjekke om man har radon i hus, må det måles med en radon måler.
  • Radonmålingene skal ikke overstige 200Bq/m2.
  • Pvetak sørger for å gjøre boliger, bygninger og arbeidsplass radon fri med vår radonmembran.

Sarnafil TG RadonProof er en miljøfolie av fleksibel polyolefiner, som er fremstilt på rene råvarer. En slitesterk og kvalitetsikker membran.

  • Brannteknisk godkjent under ballast
  • Inneholder ingen helse eller miljøskadelige stoffer
  • Aldring og værbestandig
  • Motstandsdyktig mot mikroorganismer
© Copyright 2017 - 2023 pvetak.no by webplatform.no