PRIS FORESPØRSEL

Bruk skjemaet vårt for å sende en prisforespørsel på ditt membran prosjekt.

SPØR OM PRIS
Last ned brosjyrer
Alkorplan takfolieRadonmembranEktafol GT,våtromsmembran
pvetak utfører arbeid på bad
Pvetak legger membran på baderom, sluk og oppstikk til toalett tekket inn

TJENESTE OVERSIKT

Våtrom skal bygges i henhold til våtromsnormen og skal monteres av fagfolk som er godkjent for dette. Vi utfører Membran som kan legges som Underliggende membran (pvc membran) det vil si at den ligger på en bærekonstruksjon med påstøp og fliser.  Pvc-membranen har som regel en tykkelse på 1,5 mm og har en kjerne av glassfilt med pvc belegg på begge sider av seg. Dette gjør at membranen er stabil og robust. Skjøter og detaljer sveises med varmluft og gir samme styrke til membranen når den er sveiset sammen. Membranen har lang levetid, god diffusjonstetthet og passer til de fleste våtromsluk. Vi anbefaler sluk med klemring for å få en trygg løsning mot sluk og avløp.

Før vi legger selve baderomsmembranen spør vi alltid kunden om vi skal ha med ferdig skrå skjært fall isopor til undergulvet. Da får vi lagt membranen i fall mot sluk under støpen å all vann som eventuelt slipper gjennom støpen vil da renne mot sluk. Oppå fall isolasjonen legger vi deretter en polyester filt som skiller membranen og isoporen. Da er det klart for selve membranen som vi varmluftsveiser sammen i skjøter, hjørner, eventuelle gjennomføringer i gulv og varmekabel lomme. Som et siste lag legger vi ut en beskyttelse duk, rett og slett for å beskytte membranen litt mer fra jern til varmekabler og støp.

HVORFOR VELGE OSS

Det er strenge krav til produkt og utførelse på våtrom. Velger man en baderomsmembran levert av oss, får du et produkt som tilfredsstiller alle krav. Vår Ektafol® Baderomsmembran har SINTEF teknisk godkjenning og har dokumentasjon for bruk der det kreves vanntettende tekking på gulv og vegger, samt rom med fuktbelastning i boligen. 

PLANER OG DETALJER

For å kunne beregne pris på prosjektet ditt er det noen detaljer om jobben vi må innhente før vi kan beregne prisen.

Antall kvadratmeter som skal legges
Type underlag våtromsmembranen skal legges på
Antall hjørner og gjennomføringer
Fall kiler på underlag
Et eller flere sluk på baderommet
Husk lomme til varmekabel
Reisevei

FORDELER MED UNDERLIGGENDE MEMBRAN

 • Våre underliggende våtromsmembraner blir lagt i en og samme operasjon med samme tykkelse. Det gir en rask og tett løsning uten tørketid som gjør at påfølgende arbeid kan startes på, med en gang.
 • Lønnsomt – man sparer tid og penger.
 • Man minimerer risikoen for feil som kan føre til lekkasjer
 • Slitesterk og robust.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 • hvor mye koster det?

  Ta kontakt og oppgi kvadratmeter på bad, så får du et uforpliktende tilbud.

 • Hvor lang tid vil det ta å legge membran på bad?

  Det vil variere med størrelsen på badet. Det kan ta alt fra 2 timer til 5 timer.   

 • Hvor jobber Pvetak?

  Pvetak har lager i Tønsberg, men tar på seg oppdrag i Vestfold og Telemark, Viken, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme, Horten, Sande, Holmestrand, Re, Drammen og Oslo.  

© Copyright 2017 - 2023 pvetak.no by webplatform.no