Eksempel på utført arbeid, baderomsmembran levert av PVEtak
pvetak utfører arbeid på bad
pvetak lager vannspeil
Vannspeil med sarnanfil

KORT BESKRIVELSE

PVC våtromsmembran er en fleksibel og vanntett membran laget av polyvinylklorid (PVC). Den brukes hovedsakelig i våtrom som bad og dusjer for å hindre vanninntrengning og beskytte underliggende bygningsstrukturer mot fuktighetsskader.

PVC våtromsmembran er en pålitelig løsning som er enkel å installere og tilpasses til ulike former og hjørner. Den har en glatt overflate som er enkel å rengjøre og er motstandsdyktig mot mugg og soppvekst.

Denne vanntette barrieren bidrar til å sikre et sikkert og holdbart våtrom, samtidig som den forhindrer fuktrelaterte problemer som lekkasjer og fuktskader. PVC våtromsmembran er en kostnadseffektiv løsning som bidrar til å skape et trygt og komfortabelt miljø i våtrommet.

 

LEGGING AV MEMBRAN PÅ BADEROM

Her legger vi foliemembran på baderom med 4 hjørner, 1 sluk, varmekabel lomme og 1 røroppstikk til toalett. Kunden ba om fall på undergulv med fallkiler, 24mm ned til 6mm rundt sluket. En filt duk i mellom isoporfallet og membranen. Membranen blir varmluftsveiset som gir en trygg og god løsning mot sluk, røroppstikk og hjørnene. Rundt røroppstikket bruker vi en ferdig fabrikkert mansjett som er enkel å tre på å sveise. Til slutt blir membranen festet under klemringen med skruer, en kontroll og bilder av utført arbeid for dokumentasjon og en beskyttelse duk blir lagt som et siste glidesjikt mellom membran og betong.   

VI UTFØRER PROSJEKTER NÆR DEG

Vi dekker et stort geografisk område. Pvetak har lager i Tønsberg, men tar på seg oppdrag i Vestfold og Telemark, Viken, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme, Horten, Sande, Holmestrand, Re, Drammen og Oslo.

VERDT Å VITE

Pvetak Bruker Ektafol GT 1,5 våtromsmembran. Membranen er godkjent til bruk på baderom eller andre steder der det er fare for vanninntrengning. 

  • Pvetak tilbyr rask fremdrift ved tekking av våtromsmembran, både på nybygg og rehabilitering.
  • Vi monterer membranen i en operasjon og det er ingen tørketid.
  • Kort leveringstid!
  • Høy standard på utførelsen fra start til slutt
  • Legge ut nøkkel eller kode, hvis man ikke er hjemme.
  • Klargjøre det aktuelle rommet som skal legges for søppel, verktøy og annet
© Copyright 2017 - 2023 pvetak.no by webplatform.no